Besparen op energiekosten

Door het aanbrengen van nieuwe of extra isolatie, het verhelpen van defecten in uw verwarmings- en/of koelinstallaties kan uw energierekening omlaag.

Misschien kan uw energierekening omlaag door het aanbrengen van nieuwe of extra isolatie, het verhelpen van defecten in uw verwarmings- en/of koelinstallaties of door deze beter in te stellen of aan te passen?

Thermal-Innovations kan u of uw installateur adviseren op basis van thermografisch onderzoek van uw woning of bedrijf. Met onze infraroodcamera maken wij warmtebeeldfoto’s, zodat u exact kunt bepalen waar warmteverlies, kou, tocht of vocht vandaan komen of koude- of warmtebruggen ontstaan.

Thermal Innovations

Onze dienstverlening is interessant voor particulieren, die bijvoorbeeld willen weten waarom hun energierekening hoog is. Is de oorzaak eenmaal gevonden, dan kan de juiste vakman aan het werk om deze te verhelpen. Onze infraroodfoto’s laten zien waar zich warmte-, koude- en energiestromen bevinden.

Thermal-Innovations Amsterdam helpt u bij het opsporen van de oorzaken van energieverlies en bij het oplossen van een waarschijnlijk te hoge energierekening

Neem contact op

Thermal-Innovations is op dit moment niet on-line, maar u kunt ons een e-mail sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Start typing and press Enter to search