Thermografisch onderzoek

Thermal-Innovations verricht non-destructief, thermografisch onderzoek met behulp van een infraroodcamera voor particulieren en voor vakmensen.

Onze dienstverlening is interessant voor particulieren, die bijvoorbeeld willen weten waarom hun energierekening hoog is. Is de oorzaak eenmaal gevonden, dan kan de juiste vakman aan het werk om deze te verhelpen.

De vakman (loodgieter, elektricien, timmerman, installateur, aannemer of een sloopbedrijf bijvoorbeeld) kan Thermal-Innovations inschakelen om een storing te lokaliseren of een controle uit te voeren. Onze infraroodfoto’s laten zien waar zich warmte-, koude- en energiestromen bevinden.

Thermal Innovations

Met onze infraroodfoto’s kan de loodgieter, de elektricien, de airco- of cv-installateur, de aannemer of het boorbedrijf op de centimeter nauwkeurig aan het werk om het energieverlies te verhelpen. Het is niet langer nodig vloeren, muren of plafonds af of open te breken. Door Thermal-Innovations wordt sloopwerk tot een minimum beperkt.

Onze dienstverlening is interessant voor particulieren, die bijvoorbeeld willen weten waarom hun energierekening hoog is

Neem contact op

Thermal-Innovations is op dit moment niet on-line, maar u kunt ons een e-mail sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Start typing and press Enter to search